Flormar Miracle Colors U33

00:40:00

Her Flormar kioskunun önünden geçerken mutlaka yeni renkler gelmiş mi diye bakarım. Aslında bu oje yeni değil ama benim için yeni :) Tırnağına french, kırmızı ve pembenin türevleri hariç herhangi birini sürmeyen biri için oldukça yeni :) Tırnakta duruşunu sevdim. Güneş ışığı altında yeşil-mor-lacivert yansımaları var. Fotoğrafta bu yansımaları yakalamaya çalıştım ama ne kadar başarılı oldum orası tartışılır. Oje bloglarını bu nedenle tebrik etmek istiyorum, işleri oldukça zor :S
Resimde 2 kat sürülmüş ve üzerine parlatıcı uygulanmış halidir...

When I see a Flormar stand, I look for if new things has come necessarily. This is not a new color of this serie, but new for me. I loved its color and appearance on my nails. It has green-navy-purple reflection under sunshine.
At my photos, I polished it 2 times, and used top coat on it. 






You Might Also Like

5 yorum

  1. ah işte bendeki ojeden :) alırken 3 renk olacağını düşünmüştüm ama normalde hep mavi dimi :D bugün balkonda silerken baktımda o zmn mor rengi ortaya çıkıyor :)

    YanıtlaSil
  2. hello kitty, çok hoş bir ton dimi;)
    tubiss, o moru yakalamak için öldüm canım yaaa:D görüntü hep mavi arada güneş ışığında görünüyor. Çıkarırken yalnız berbat etti tırnaklarımı. çok zor çıkıyor :S

    YanıtlaSil
  3. çok ilginç ve güzelmiş flormar yeniliyo kendini bu iyi bişi chanel vb markaların inanılmaz pahalı ojelerine alternatif.hep gıcık olmuşumdur bi oje niye okadar pahalı diye=) tabi kalite vb fark ediodur ama ne biliyim işte saçma buluorum güzel paylaşım sevgiler=)

    YanıtlaSil
  4. coco'cum valla al bendende o kadar. Sonuçta oje 50tl eder mi ya :) 2 gün kullanıp siliyorum.cilt ürünüde değil. bi alerji yapacak sivilce çıkartacak bir üründe değilki oje o paraya değsin :D artık bizim yerli markalar neredeyse birebir renklerini çıkarıyorlar. 2 tl vermek varken niçin 50 tl verim. aynı işi görüyo sonuçta dimi :)
    bu arada bu renk hoş güzel görünüyor tırnakta ama çıkartırken mahvoldum,çoook zor çıkıyor :S

    YanıtlaSil