Sizce Bu Elbiseyi Almalı Mıyım?

20:55:00

Dün Twist de bu elbiseyi denedim, hoşuma gitti ama kararsız kaldım her zaman ki gibi. Sizce almalı mıyım?    
                      

You Might Also Like

20 yorum

  1. cnm kaç para?

    YanıtlaSil
  2. cok görmeye basladım bu elbıseyi cnm sosyete pazarında da vardı hatta,35-40 tl ye satıyolar desenleri güzel ama üstte nasıl duruyor oda önemli,! yani bence alma :S :)

    YanıtlaSil
  3. Aa çok güzel bi elbise. Bence kaçırma canım (:

    YanıtlaSil
  4. seda,canım 90 liraydı.
    myprincess,cnm hiç bilmiyorum ki ben dışarıda görmedim hiç,denedim üstte hoş duruyor desenleri kol kesimi ve bel kuşağı ama kararsız kaldım.
    virulence,bende çok beğendim ama, ama işte :)

    YanıtlaSil
  5. ben çok beğendim ama geçen gün bir blogda görmüştüm, terkos pasajından aldım diyordu ve sanki bire bir aynısıydı.. my princess'in yorumunu da okuyunca ben de derim ki git oradan bak, 20-25TL'ye de bulabilirsin demek ki.. yoksa elbise çok hoş.



    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. atlas pasajında ve beylikdüzü pazarında gördüm ben bunu cnm. 30dan fazla değildi fiyatı.kumş deseni çok güzel olduğundan aklımda kaldı =)

    YanıtlaSil
  7. Bende var bu atlas pasajından 20 liraya aldım. Çokta güzel duruyor üstte. Hem öyle çok kişide de yok ben bebekte 1 kişide gördüm sadece.

    YanıtlaSil
  8. 90 liramı yapma allah aşkına bana 25 tl gönder sana burdan kargo dahil yollayayım aynısını lütfen yaaaa ..
    yalnız ciddi söylüyorum üstte duruşu çok güzel ama bile bile kazıklanmayın şöyle mağazalarda.

    YanıtlaSil
  9. ben de twistte çok beğenmiştim sonra annem sosyete pazarı ve pasajlarda gördüğünü söyledi.. ankarada herkesin üstünde var tabi orijinali kadar güzel durmuyo ama yine de hoş bi durum deil, ben vazgeçtim =(
    ama sen çok beğendiysen almalısın bence =)

    YanıtlaSil
  10. Elbisenni aynısından arkadaşımda var duruşu çok hoş ama o ankarada bir pazardan almış 35 lr ya ben de istanbul çarşamba pazarında bu elbiseyi görmüştüm.Eğer beğendiysen sosyete pazarlarından alabilirsin üstelik çok daha uygun fiyata:)

    YanıtlaSil
  11. yok yok alma kesinlikle çok taklidi var birsürü gördüm şahsen :/

    YanıtlaSil
  12. hayııııırrrr...çok fazla kişide war..o kadar para werip herkesin üstünde aynısından görmek seni rahatsız etmiycekse bilemem tabi..

    YanıtlaSil
  13. 90 lira ya değmez canım alma bence o kadar da güzel görünmüyo ama tabi senin üzerinde çok çok güzel durduysa bişi diyemem ama şu indirim döneminde içine oturur valla:))))

    YanıtlaSil
  14. kumasın deseni cok güzel bence alabilirsin...

    YanıtlaSil
  15. BU elbiseden kadıköy çilek sokakta ve taksim terkosda çok satıyorlar 5- 6 kere rastladım hemde 30 tl

    YanıtlaSil
  16. SWL cim 90 TL verme bence de. Beylikdüzü pazarında da 25 TL ye satılıyor, bence bir pazar bakınsan bulursun. Ama güzel elbise, Allahı var :)

    YanıtlaSil
  17. arkadaşlar, offf diyorum ya fiyat farkına. ben hiç pazara yada pasaja gitmiyorum çok uzun zamandır, o sebeple bilmiyordum. Sorduğum iyi oldu demekki :) Ben sezonda Twist de beğenmiştim indirime girince alayım diye düşündüm. Ama bu kadar taklidi ve pasajlarda pazarlarda satıldığından haberim yoktu. Eee 90 nere 25-30 nere...En iyisi bi pasaja yada pazara yolum düşerse oradan almak. Zaten ne acelesi nede devamlı giyilesi var:)
    Herkese çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  18. Yani cnm en mantıklısı sana yakışırda bende alıcaktım hemde 20 tl burda ilk çıktıgında 35ti :D gri rengi üstte sevmediğim + kilolu gösterdiği için ( ki kilom pek yoktur ) tercih etmedim bunun kırmızısı pembesi lacisi olsa hemen kapıcam ama gri peehh

    YanıtlaSil
  19. Canım, Ankara-Sıhhiye'deki sosyete pazarında görmüştüm ilk, 30 liraydı, şimdi ise 20-25 civarında fiyatı. Orjinalini kullanayım diyorsan taklidi çok çok fazla, yok ben taklidinden alırım diyorsan pazarlara bi bakmanı tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  20. Naszl,bende vazgeçtim canım almaktan yaa. ben fazla dolaşmadığımdan, sokaklara inmediğimden kimsede görmemiştim ama o kadar yorum geldiki demekki baya bi herkeste var.. bence biz bu elbiseyi boşverelim :)))

    sihirlimavi, vazgeçtim canım :) almıcam belki daha orjinal bişi alırım :) tşk ederim cnm yinede ;)

    YanıtlaSil