Kolay Ama Göz Alıcı Bir Topuz

12:39:00

Lauren Conrad 'ın sitesi The Beauty Department' da anlatılan bu topuz oldukça hoşuma gitti. Ara sıra bence bu siteyi takip edin;) Romantik giyindiğimiz bir gün, düğün, nişan, gece çıkarken bile kullanabileceğimiz bu saç stili deneme değer.
Ben denersem eğer SÖZ, sizinle paylaşacağım ;) Ya da gelin şöyle yapalım; ilk yapan resimlerle birlikte anlatsın yada sonucu göstersin olur mu ??? :)
Daha önce Saç Şekillendirme ile ilgili yazdığım yazılar için BURAYA TIKTIK...

You Might Also Like

7 yorum

  1. Merhaba,
    Sıtenızı yenı kesfettım! Çok guzel ve basarılısınız.. Tebrıkler! Bırde sacınızın rengıne ve boyuna bayıldım.. Ne kadar zaman da boyle uzadı benımkı bır turlu uzamıyor da...

    YanıtlaSil
  2. adsız:) canım öncelikle çok tşk ederim.seni her zaman bloğumda görmek isterim;) saçlarım ben boyamadan öncede uzundu cnm, 1-1,5 senede omuzlardan belime kadar uzatmıştım üni yıllarında. Sonrasındada hep uzun kullanıyorum 7 senedir.

    wear a smile, değil mi canım. kesinlikle denemeliyiz ;)

    YanıtlaSil
  3. ben de bu topuzu blogumda yayınlamıstım , cok bayıldım ben de ve bı gun davete gıderken saclarımı boyle yapmak ıstedım, aldım resmını gıttım kuafore , dedım bana bunun aynısını yap bak nasıl yapıldıgını da anlatıo , tamam dedı sagolsun kuafor ( hep gıttıgım kuafor degıl bu arada) ve bu kadar basıt , sık ve klas bı topuzu kına gecesıne gıden kız topuzu yaptı saka gıbı :)

    http://kelebebek.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. keşke evde kendin deneseymişsin canım yaaa kesin daha doğal görünen birşey olurmuş;) ama model çok hoş değil mi? tşkler...

    YanıtlaSil
  5. canım vaktım yok diye kuaforde yaptırıım hemen dedım ama dedıgın gıbı kendım yapsaymısım keske :)

    model cok hos cıdden

    YanıtlaSil
  6. I love this hair do and i love Lauren! :)

    www.thecabinetoffashion.blogspot.com

    YanıtlaSil