Yeniden Strawberrynet Alışverişi... Biri bana dur desin :)

16:19:00

Amacım aslında Estee'nin fondotenini denemekti. İtsbeauty'de yorumlar güzeldi ne zamandır denemek istiyordum alim madem dedim... Bi baktım Bobbi Brown ve Clarins'in bu ürünleride indirime girmiş. Siparişi verdik bakalım. Fondoten renginde biraz kararsız kaldım ama yaptığım araştırmalara göre bu "desert beige" rengi daha sonra çıkmış ve tonu açıkmışşşş :) MIŞşşş yani :) Gerçi ben çok kararsız kalırım artık biliniyordur :D Bobbi Brown'da da kararsız kaldım malumunuz. Rose mu Nectar mı derkeeeeennn, swatchlarda baktım nectar hafif Dior'un Coral Riviera'sını andırıyo, aldım gitti :) Pudrayıda zaten alim dursun mantığı :) Ben manyak derecede pudra kullanırımdaaaa :)

You Might Also Like

7 yorum

  1. umarım renkler tutar cnm yoksa husran oluyo , hadi bakalım hayırlısı :)

    YanıtlaSil
  2. İnş fluffycim. Tek korkum o :S olmadı mecburi bronzlaşmam lazım :D

    YanıtlaSil
  3. canım maıl aresını ben mi göremıyorum ? Bana bi benım maılımden ulaşırmısım blogumda var bişey sorucam sana cnm..

    YanıtlaSil
  4. canım senin bloğa baktım baktım göremedim. Benim mail adres izleyicilerin altında vardı aslında.

    seval.sahinn@hotmail.com

    "n" iki adet yanlıs değil :) Mailini bekliyorum canım.

    YanıtlaSil
  5. hayirli olsun:) benim tek bir sorum olacak strawberry'e nasil guvenebiliyorsunuz? yani gercekten gercekler mi? hic alisveris yapmadim ben de oradan :S

    YanıtlaSil
  6. venüste hayat, tşk ederim cnm öncelikle. Ben 3 senedir fln strawberryden alışveriş yaparım. İlk alısverişte denemek için ürünler orjinal mi diye kullandıklarımdan söylemiştim. görsellik açısındanda, ürün yapısıda tıpatıp aynıydı. Bide bi site var oraya üzerinde ürünün üzerinde yazan seri numarayı girip ürünün imal tarihine bakılabiliyo. Strawdan aldığım her ürünü kontrol ettim siteden, gercek ve taze ürünler. Ama yinede biraz şansa bırakmakta var işin içinde.
    Şimdiye kadar çoğu ürünümü oradan aldım bi problem yaşamadım. Umarımda yaşamam :)

    YanıtlaSil