Önerilerinizi Bekliyorum !!!

15:19:00

Biliyorum bu aralar çok fazla cilt bakımla alakalı ürünler yazıyorum bloğa ama malum yaz geldi mükemmel ciltlerimizin olması lazım :)
Ben bu aralar bir serum arıyorum... Yalnız şu problemler mevcut
- Yaşım 24 bana ağır gelmeyecek bi ürün olsun istiyorum.
- Devamlı makyaj yapmaktan gözeneklerde genişleme var ona etkili olsun istiyorum
- Cildi accık yenilesin, aydınlık versin, pürüzsüz görünsün ve hissettirsin istiyorum
Çok mu şey istiyorum acaba :D

Ben daha önce Estee Lauder İdealist kullandım. Güzel bi üründü ama 50 ml 200 tl'ye yakındı, çok tuzlu...

Aklımda bir kaç ürün var;
*Clinique Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer  : Bu ürün hakkında güzel yorumlar var.


*Guerlain Secret Divin

SİZİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR ÜRÜN VAR MIII ???

YADA BUNLARDAN KULLANDINIZ MIII ???

You Might Also Like

7 yorum

  1. ben pek makyaj yapmadığım için bu ürünlerden anlamıyorum :)) hele yazın yüzüme hiç birşey süremiyorum ama bu Guerlain Secret Divini annem kullanıyodu cildine baya faydalı olmuştu ama o anneya yaşı birazcık geçkinya sanki onu kozmetikçi önerirken 40 yaş üstü dediğini hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam onu kullancaksan yaşını uygun olup olmadığını bir araştır derim arkadaşım...çok güzel bir yüüzn var arada boyasanda o güzel yüzü bazen kapatamıyosun görüyoruz aradan :)) yazık olmasın güzelliğe ..
    biraz yorumum uzun olucak ama ben kendime cildimi yenilesin diye kaysı yağı kullanıyorum hep hem hoş kokuyo hemde senin bu istediklerini bir nevi yerine getiriyo onu öneririm birde gül suyunu buzdolabında donduruyorum ufak küpler halinde sonra onu her gece yatmadan önce yüzümde gezdiriyorum oda çok güzel bir şey son bişey daha göz altlarımın yorgun güzükmemesi içinde bir pamuğa demini almış çay döküp gözleirme hafif hafif elimle masaj yapıyorum :))) senin anlayıcağın kozmatik ürünlerini tercih etmiyorum pek doğal yöntemler hoşuma gidiyo :)))

    YanıtlaSil
  2. Kelebek canım yorumun için gerçekten çok tşk ederim öncelikle. Kayısı yağının methini bende çok duymuştum ama ne bilim adı üstünde yağ diye kullanmaya biraz çekindim açıkcası:S Sen nasıl kullanıyorsun ? Yüzünü yıkadıktan sonra temiz cilde pamukla falan mı? yada gece mi? bide markası ne acaba? Bende ne cok soru soruyorum :) Gül suyunuda çok denemek istiyorum ama şu kozmetik içerikli ürünlerdende vazgeçemiyorum bi türlü :S Gül suyunda da hangi markayı kullanıosun canım ?

    YanıtlaSil
  3. kuzcum gül suyu olarak en son komşu teyzelerin hacıdan getirdiği gül suyunu kullanmaktayım ama kendim alırsam rose marka gül suyunu tercih ediyorum :) kaysı yağını zaten çok yogun sürmüyorum yüzüme, yüzümü sebamet sabunla yıkıyorum akne ve sivilcilere karşı cilt sabunu var onla daha sonrada ben kayısı yağını bir serum şişesinin içine koydum ordan pamuğa üç dört damla damlatıp yüzümü siler gibi temizliyorum ondan sonra dediğim çay ve buz olayını gerçekleştiriyorum genelikle gece yatmadan önce yapıyorum. yada bunları yapamazsam en basiti yüzümü soda ile yıkayıp yatıyorum vucudumu nemlendirmek içinde bebe yağı kullanıyorum bu kozmatik ürünleri hem pahalı hemde zararlı olduğunu düşünüyorum doğal yoldan cildime bakım yapmayı tercih ediyorum tabi bu senin seçimin ama şimdi seni güzelleştircek bu ürünler ileriki yaşlarda sana yogun kırışıklar ve cilt problemleri şeklinde geri dönücektir herzamn doğallıktan yana olduğum için bu yöntemleri kullanıyorum ama yinede sen bilirsin tabi güzel kız illede alcam bunlardan yüzüme sürcem deniycem diyosan saygı duyarız bizde :))

    YanıtlaSil
  4. canım, aslında ben cilt takıntısı olan biriyim galiba:) makyajı yaparım akşam yıkayınca inciğine cıncığına kadar kocaman aynayla bütün yüzümü incelerim:) Tonik ıvır zıvır bir sürü şey :) Ama cilt öyle nankörki bi ürünü kullanmaya başladığımız ilk zamanlar şahane, sonra bi etkisi yok :) Bende böyle yeni yeni arayışlar içine giriyorum sonra :) Çok haklısın en güzeli doğal yollar. Anneannem yüzüne salatalık, ellerinede hala limon sürer, kaç yaşında yüzünde elinde herhangi bir leke yok.
    Bende aslında kayısı yağını ve gül suyunu alıp deniyim. Nelere para yatırmadık ki. Bakarsın aradığım şey aslında bunlardadır. Çok tşk ediyorum canım denicem ve sanada bildircem "bak kelebek böyle oldum beennn" diye :)

    YanıtlaSil
  5. http://www.kayisiyagi.com/kayisi-yagi-ve-kayisi-yaginin-faydalari/ okumanı istedim :)

    YanıtlaSil
  6. Okudum canım. Gerçekten denenmesi gereken bi ürün. Kayısıyı yiyecek olarak pek sevmem ama yağının etkileri çok iyi duruyo :) Bide düşün ben yarı malatyalıyım :D
    Bu akşam hemen alıyorum bende, annemede denettiriyorum. Çok tşk ederim hayatım ;)

    YanıtlaSil
  7. rica ederim :) güzel kız hı birde nerden alıyosun diye sormuşsun onun markasını bilmiyorum ama aktarlarda bulabilirsin satılıyo böyle küçük şişeler içinde inşaşşlh faydalı olur birde bol bol yaz meyveleri yemeni tavsiye ederim özellikle çilek çok güzel yapıyo cildi birde gece yatmadan önce birtane elma :)) ay bende şifa kitabı yazan teyzeler gibi olmuşumda haberim yokmuş birde dedinya anneannem ellerine limon sürer diye limonda tırnakları güçleştirir tırnaklarının kırılmasını istemiyosan limonu deniye bilirsin :)) annenin elerinden öpüyorum :)) senide öpüyorum :)

    YanıtlaSil