Avalon Organics Renewal Facial Cream

18:34:00

Bu kremi İherb'de bayağı incelemiştim. Hatta incelemelerim arasında bazı şeyleri beğenip kullananlar var mı diye sormuştum BURADA. Ama tahmin ettiğim gibi yokmuş :) Bir kaç gün önce baktım Zeynep ve Özlem Cicilerini Tanıtıyor ve Satıyor bloğunda Avalonun bazı ürünlerini tanıtıyorlar. Tabi ben durur muyum hemen atladım kızlar, şu ürünlerden kullandınız mı diye ? Kızlarda deneyimlerini söylediler sağolsunlar. Hatta ellerinde bir adet yüz kremi varmış, istersen yollarız toplu almadan önce denemiş olursun diye öneride bulundular. Bende seve seve aldım. Bugün kargo elime ulaştı. Ayyy yanına bide hediye ve not koymuşlar... Çok tatlı yaa nasıl sevindim... Buradan kızlara yine çok teşekkür ediyorum, Veee sizlerede öneriyorum. Bence takip etmenizde fayda var ;)

 Not: Bu arada Avalon Organics tamamen %100 doğal organik ürünlerden yapılıyor. İçerisinde kesinlikle Paraben yok. Ayrıca hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

You Might Also Like

2 yorum

  1. Beğenmenize çok sevindik, güzel postunuz için de teşekkür ederiz. Her zaman bekleriz.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Seval Hanim,

    Bende suanda Avalon urunlerini inceliyorum. iherb sitesindeki gorusler bayagi iyi ama ben birde sizden duymak istiyorum.Aradan 1 yil gecmis ama rica etsem nasil bir urun, memnun kaldiniz mi sorularima cevap verir misiniz? Simdiden cok tesekkuler.

    YanıtlaSil