Çam Terebentin Yağı

10:38:00

Bu yağın faydalarını hep okurdum ancak hiç alıpta kullanmak aklıma gelmemişti :)) İlk önce şunu söylemeliyim geç kaldığım için pişmanım... Şampuanımın içine 2 kapak döktüm o şekilde kullanıyorum, ama yok böyle birşey. Resmen saç kremine gerek bile kalmıyor saçları nasıl yumuşacık ve parıl parıl yapıyor, şaşırdım... Sevdim ben Çamı da, Terebentini de, Yağı da :)))

Bu arada, karlı bir İstanbul Günü'nden herkese Günaydınlar...

// I have read a lot of about this treatment oil (Turpentine) before. I have never bought and used it but I'm sorry for not using. I mixed two cover into my shampoo. It gives my hair softness and brightness. I like it so much, I think you will like it, too ;)

You Might Also Like

12 yorum

  1. bende geçen hafta esansını almıştım ,hem kokusu süper hem saçımı yumuşacık yapnasıyla beni benden aldı,banyodan çıktıktan sora kendimi blendax reklamında gibi hissediyorum :D

    ama ben bu çam terebentin yağıyla ilgili nette bi yazı okumumuştum banyo yaparken yağın aktığı yerlerde tüğlenme oluyomuş koyulaştırıyomuş tüğleri oyüzden yağını almamıştım eğerki asparagassa bende alıyım yağını :)

    YanıtlaSil
  2. Kuzumm bende cam terbentinle ilgili post yapmistim:) kalbimiz bir:)) optumm

    YanıtlaSil
  3. ben de hep duymuşumdur ama deneme fırsatım hiç olmadı...sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ikinci kutuya dökmemeni tavsiye ederim.belki bende öyle oldu ama ikinci şampuan kutusunda saçımda kuruma yaptı.
    sanırım birer kutu aralıkla şampuana karıştırmak lazım:)

    YanıtlaSil
  5. çam terebentini ben de şampuanımın içinde kullanıyorum.yağlanma problemimi çözdü.dökülme ve kepeğe de çok iyi geliyor.

    YanıtlaSil
  6. Seher, cnm valla ben onu hiç okumadım. bende kullanalı çok olmadı ama şimdilik gayet memnunum ;) o sorun olursa da buradan kesinlikle bilgilendirme yaparım...;)

    Khaleesi Style, kesinlikle hayatım;) ama süper geliyormuş saça çok sevdim ben bu yağ işini:)

    YanıtlaSil
  7. chfashiontrend, denemeni tavsiye ederim bayıldım bennn;)

    dekorapsuwasyon, kesinlikle o listeye eklenmeli ;)

    YanıtlaSil
  8. pembe fiyonk, cnm ben her banyoda da kullandığım oluyo, arada kullanmadığımda oluyo o yüzden sanırım bir kuruma görmedim saçlarımda ama deniycem tşkler ;)

    designbyeda, kesinlikle cnm benimde saçlarımı ymusacık ve parıl parıl yaptı;)

    YanıtlaSil
  9. Ben de çok memnunum çam terebentinden. Dökülmeyi de azalttı :)

    YanıtlaSil
  10. ben de 1 ay denemeye karar verdım cam terebentını. dun oylesıne bır sampuana 2 kapak doktum, bakalım nasıl olacak. daha baslamadım kullanmaya :)

    YanıtlaSil
  11. sanatsal ürünlere bakarken burası denk geldi, gelmişken söyleyim, çam terebentini var birde çam yağı genelde saç için çam yağı diyolar.

    YanıtlaSil