Levi’s® “The Baggy” Koleksiyonuyla 90’lara Dönüyor

13:46:00

İkonik marka Levi’s®, yeni sezonda moda severlerin beğenisine sunduğu “The Baggy”koleksiyonu ile bahara damga vurmaya hazırlanıyor. Levi’s®’ın 90’lardan ilham alarak tasarladığı koleksiyonda bol jeanler, bol şortlar ve oversize Trucker ceketler yer alıyor.

Levi’s® 90’ların sevilen asi görünümünü eskitilmiş oversize ve yumuşak denim parçalarla geri getiriyor. Mükemmel görünüşleriyle bu sezon da ön plana çıkan “The Baggy”koleksiyonu yıl boyunca çok yönlü bir rahatlık ve şıklık sunuyor.

Koleksiyonun parçalarından Big Baggy Jeans, orta derece taşlanmış, hafif kumaşı ile beyaz tişörtlerle veya gömleklerle kombinlendiğinde sokak stilini yansıtıyor. Yüksek bel ve kusursuz kesimi ile rahat bir görünüm sunan Baggy Şort, kemer, koyu tayt ve ekoseli üstlerle gardırobunuzun vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Kıvrık paça dikişiyle hacimli ve geniş olan Baggy Overall’ı, dar kısa atletlerle kullanıp 90’ların seksi ve feminen görünümünü yakalayabilirsiniz.

Levi’s®, 1967’den itibaren genç ve özgün bir stilin anahtar parçası olan Trucker’ı 90’ların asi ve havalı görünümüne uyarladı. Yumuşak denim kumaşıyla, düşük omuz ve geniş kesimli Kadın Denim Jacket , eski güzel günleri hissettirirken sokak tarzınızı şıklıkla tamamlıyor.




You Might Also Like

0 yorum