Yeni Ev & Yeni Hayat

10:22:00

Hazırlıklar tam gaz sürerken birde gelmişim buraya yazıyorum, eeee naparsın blogger'lık zor zanaat üstadım, yapacaksın napacaksın ;) Gerçi devamlı bir koli aç yıka yerleştir modundan evden atılan tonlarca kutu eşliğinde hafif beyinden de parça parça bişiler gidiyo, kolay değil :) Öyle böyle derken evimiz şekillenmeye başladı. Tabiki biz içinde yaşamaya başlayıncaya kadar son haline ait fotolar burada yer almayacak, ama ufak tefek detaylar belki burda olabilir, ki hatta burada ;) Bakınız aşağıdaki fotoda pembiş kavanozlarımı tezgahın üzerine yerleştirmişim nasılda hayran hayran çekmişim. Bu arada o foto çekildiğinde gece yarısıydı, düşünün ne denli bir çalışma var pofff :( Hala da bitmiş değil, hala yerleştirilecek,alınacak şeylerle dolu listem... O değil bazen "sevgililik iyiydi yaaa" bile dedirtiyor. 
Herkesten "Mobilya derdi çok zor ya, geç getiriyorlar, eksik getiriyorlar, hasarlı ürün çıkıyo" gibi şeyleri duyunca, "Kesin benim koltuklarım yırtık gelicek, hemde aylar sonra getircekler, böhüüüü" modunda paranoyaklaşırken mobilyalarımız bize sürpriz yapıp, bize verilen tarihten önce geldi, hemde sorunsuz... Dedim sonunda talih benim yüzüme de gülmeye başladı oleyyy, hoooop evde bir iki sorun çıktı... Tamam dedim napim, bişiler yaşanacak ama mobilya değilmiş ohhhhh, iyi bi taraf bulup ordan bakmak lazım, polyanna mode on :) Mobilyalar tek tek kurulmaya eve yerleşmeye başladıkça, ikide bir gidip kapı eşiğinde odaları izlemeye başladım, acayip bi ruh hali... Böyle anlamsız bi sevinç, gidip giyinme odasındaki dolaplara sarılma isteği falan... Sonra babaevine dönünce kendi eşyalarını toplamanın sana zor gelmesi, bi acayip hüzün, hüngür hüngür ağlama isteği. Zor işler azizim, zor !!! 


Bu arada arkadaşlar, ev değişimi ve yer sıkıntısı nedeniyle hiç giyilmemiş veya bir iki kez kullanılıp bırakılmış ürünlerimi satış bloğumda listeliyorum. SWL'S BOUTIQUE (tıktık) 'ye beklerim. Benimle iletişime geçmek için sevalvemoda@hotmail.com 'a mail atabilirsiniz !

You Might Also Like

1 yorum